De Verbindende Aarde

EFT relatietherapie

EFT relatietherapie / Houd me Vast programma

De Verbindende Aarde biedt het ‘Houd Me Vast’ programma aan in Aardenburg.

Het 'Houd me vast'-programma is er voor paren met verbeterpunten in hun relatie. Zonder therapie. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties. Emoties zijn de kern van alle belangrijke relaties, zoals de relaties met kinderen, ouders en de partner. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT.


'Houd me vast'-programma

Het 'Houd me vast'-programma bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. Onderwerpen zijn:

  • emoties in liefde en verbinding / hechting;
  • (destructieve) patronen binnen relaties;
  • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Hoe verlopen de bijeenkomsten?

Tijdens de bijeenkomsten is er een plenaire inleiding met video waarin het nieuwe onderwerp wordt besproken. Vervolgens gaat ieder stel apart met elkaar hierover in gesprek met behulp van de geboden oefening. Ook krijgen deelnemers huiswerk mee. Groepsopdrachten ontbreken tijdens de bijeenkomsten en er zijn weinig groepsdiscussies. Het is vooral de bedoeling dat partners samen aan de slag gaan!


Houd me vast, door wie?

De leiding van de 'Houd me vast'-avonden is in handen van EFT-therapeuten, die getraind zijn in het 'Houd me vast'-programma.

In Aardenburg is dit drs. Marian Taalman – de Ruiter.


Regelmatig is er de mogelijkheid om deze training te volgen! In groepsverband op de vrijdagavonden of de zaterdagmorgens.

Er wordt kleinschalig gewerkt met maximaal drie koppels per training.Tevens kunt u samen met uw partner dit traject privé aanvragen.
(Ook  bijvoorbeeld met alle bijeenkomsten in dezelfde week, terwijl u verder geniet van alles wat Zeeuws-Vlaanderen u te bieden heeft! Er is volop keuze in hotels, bed&breakfast voorzieningen, huisjes en campings in de nabije omgeving van de praktijk! )

De prijs voor 8 bijeenkomsten van 2 uur, is  € 425,- per koppel.(te betalen bij de intake die verplicht is voor aanvang!)
Er wordt gewerkt met een contract.